Bygga ett gym i källaren

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här senast. Det har hänt en hel del på hemmaplan sedan dess. Den största förändringen är att jag äntligen har gjort slag i saken och äntligen byggt upp ett gym i källaren.

Prioritera hälsan

Konceptet välmående är något som jag funderar mycket på. Hur ska jag leva för att må så bra som möjligt? Vilka förändringar kan jag göra? Jag har länge känt att jag inte tar min fysiska hälsa på tillräckligt stort allvar. Jag gör några försök ibland, går till gymmet ett par månader, men sedan tröttnar jag och gymkortet förblir liggandes i plånboken. Det är så lätt att prioritera annat! Extra svårt är det att komma iväg till gymmet när det är mycket på jobbet. Så ni vet hur det är, if the mountain will not come to Muhammad….så måste Muhammad ta sig till berget. Jag bestämde mig helt enkelt för att jag skulle fixa ett eget gym här hemma.

Anlitade en hantverkare som hjälpte mig

Jag tog kontakt med en hantverkare som kom hit och fixade golv, väggar, belysning och satte upp speglar på ena väggen. Med rotavdrag kom jag undan relativt billigt för hantverkskostnaden. Sen bar jag in all inredning. Löpband, roddmaskin och olika tyngder. Jag ska köpa en motionscykel också sedan är gymmet komplett. Jag har varit därnere varje dag de senaste två veckorna och jag måste säga att det redan har gett resultat. Ibland hinner jag bara träna 15 minuter per dag, men all träning är bättre än ingen träning!